top of page

(medisch) pedicure

Mijn naam is Tineke van Middendorp, gediplomeerd medisch pedicure en sportmasseur in Barneveld. Mijn praktijk Feetback is aan huis gevestigd. U kunt bij mij terecht voor reguliere en medische pedicurebehandelingen, sport- én ontspanningsmassages.

 

In mijn salon op de eerste etage werk ik met moderne apparatuur zodat ik mijn cliënten comfortabel en ontspannen kan behandelen.

U kunt bij mij terecht voor een reguliere- en medische pedicure behandeling.

 

Als medisch pedicure beschik ik over extra kennis en inzicht in diverse ziektebeelden. Uiteraard is dit toegespitst op de invloed op de voet en de nagels. Veelal vragen dergelijke ziektebeelden om een zorgvuldige aanpak waarbij ik indien nodig kan communiceren met uw huisarts, behandelend specialist of podotherapeut. Als medisch pedicure heb ik de volgende specialisaties:

  • Diabetische voet

  • Reumatische voet

  • Oncologische voet

  • Overige risicovoet

MARL_20210326_3658_1.jpg

Als medische pedicure ben ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures en ben ik  lid van ProVoet, de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

Om mijn kennis up to date te houden volg ik regelmatig cursussen en beschik ik over de benodigde accreditatie om mijn vak goed uit te oefenen.

Daarnaast heb ik een contract met podotherapie RondOm voor het rechtstreeks declareren van diabetes voetbehandelingen (mits doorverwezen door RondOm).

 

In sommige situaties kunt u voor een vergoeding van de behandeling vanuit uw aanvullende verzekering in aanmerking komen.U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. u kunt dan van mij een nota krijgen welke u zelf bij uw verzekering kunt declareren.

Neem een kijkje in onze fotogalerij en ervaar hoe een pedicure behandeling bij Feet-Back in zijn werk gaat..
bottom of page